|
|
|
|
LEADER |
02015nam a2200517 i 4500 |
001 |
244914 |
003 |
CZ PrNK |
005 |
20191205145648.0 |
007 |
ta |
008 |
191031s2019 xr a e f 000 0 cze |
020 |
|
|
|a 9788025728390
|q (brožováno) :
|c Kč 298.00
|
040 |
|
|
|a OLA001
|b cze
|e rda
|
041 |
1 |
|
|a cze
|h eng
|
044 |
|
|
|a xr
|
072 |
|
7 |
|a 615.8
|x Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství
|9 14
|
080 |
|
|
|a 615.8(315)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 615.874.2
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 615.89:633.88
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 613.26
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 616
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 633.88
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (035)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (083.12)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Zhang, Yifang,
|d 1959-
|7 xx0228768
|4 aut
|9 158228
|
240 |
1 |
0 |
|a Your guide to health with foods & herbs.
|l Česky
|
245 |
1 |
0 |
|a Jak využít pro zdraví potraviny a byliny podle znalostí tradiční čínské medicíny /
|c Zhang Yifang a Yao Yingzhi ; přeložila Petra Slabá
|
250 |
|
|
|a Vydání první
|
264 |
|
1 |
|a Praha :
|b Argo,
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 255 stran :
|b ilustrace (převážně barevné) ;
|c 21 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
500 |
|
|
|a Přeloženo z angličtiny
|
650 |
0 |
7 |
|a čínské lékařství
|7 ph128213
|2 czenas
|9 148015
|
650 |
0 |
7 |
|a dietoterapie
|7 ph119436
|2 czenas
|9 147277
|
650 |
0 |
7 |
|a fytoterapie
|7 ph120421
|2 czenas
|9 147127
|
650 |
0 |
0 |
|a potraviny rostlinného původu
|7 ph114415
|x zdravotní aspekty
|2 czenas
|9 158229
|
650 |
0 |
7 |
|a léčivé rostliny
|7 ph115198
|2 czenas
|9 147245
|
655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|2 czenas
|9 108964
|
655 |
|
7 |
|a kuchařské recepty
|7 fd132687
|2 czenas
|9 115089
|
700 |
1 |
|
|a Yao, Yingzhi
|7 xx0241514
|4 aut
|9 158230
|
700 |
1 |
|
|a Slabá, Petra
|7 pna2014825949
|4 trl
|9 120117
|
910 |
|
|
|a CRG001
|
942 |
|
|
|2 ddc
|
999 |
|
|
|d 244914
|
993 |
|
|
|0 0
|1 231080255847
|2 ddc
|4 0
|6 N_92553_000000000000000
|7 0
|9 390189
|b 0
|c 231080255847
|d 2019-12-05
|e 2
|f DOSP
|g N92553
|h 298.00
|i 2
|l DOSP
|r 2023-05-29
|s 2020-01-02
|t 5
|w 2019-12-05
|y KN
|z NF
|