Jak využít pro zdraví potraviny a byliny podle znalostí tradiční čínské medicíny /
Autor: Zhang, Yifang, 1959-
Vydáno: (2019)
Přírodní stravou ke zdraví : asijské tradice a moderní výživa /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Pitchford, Paul |
---|---|
Další autoři: | Benhartová, Tereza, 1981- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Pavel Dobrovský - Beta s.r.o.,
2017
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 613 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Jak využít pro zdraví potraviny a byliny podle znalostí tradiční čínské medicíny /
Autor: Zhang, Yifang, 1959-
Vydáno: (2019) -
Přírodní superjídlo pro děti a batolata /
Autor: Visram, Shazi, 1976-
Vydáno: (2018) -
Tajemství trojitého ohřívače : principy a léčení podle čínské dietetiky /
Autor: Barmet, Pascale Anja, 1974-
Vydáno: (2018) -
Chutně při chronické zácpě : léčba stravou : s údaji o kalorické hodnotě /
Autor: Müller, Sven-David, 1969-
Vydáno: (2019) -
Rostliny pro naše zdraví /
Autor: Nagy, Jenő
Vydáno: (2017)