Grilujeme /

Hlavní autor: Bodensteiner, Susanne
Další autoři: Rynio, Jörn, Habartová, Hana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Vašut, 2017
Vydání: České vydání první
Edice: Jak na to (Vašut)
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01830nam a2200469 i 4500
001 217039
005 20171109230047.0
008 170808s2017 xr ||||||||||||||czecze d
015 |a cnb002897945 
020 |a 9788072369805  |q (brožováno) :  |c Kč 149.00 
040 |a CRG001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.526.3  |2 MRF-sel 
080 |a (035)  |2 MRF-sel 
080 |a (083.12)  |2 MRF-sel 
100 1 |a Bodensteiner, Susanne  |7 mzk2007390767  |4 aut  |9 144873 
240 1 0 |a Grillen.  |l Česky 
245 1 0 |a Grilujeme /  |c autorka: Susanne Bodensteiner ; fotografie: Jörn Rynio ; překlad Hana Habartová 
246 1 4 |a Grilujeme - rafinované pochoutky na roštu 
250 |a České vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Vašut,  |c 2017 
300 |a 64 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 20 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Jak na to (Vašut) 
500 |a Přeloženo z němčiny 
500 |a Obsahuje rejstřík 
650 0 7 |a grilování  |7 ph285326  |2 czenas 
650 0 7 |a grilovaná jídla  |7 ph114643  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas  |9 108964 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas  |9 115089 
700 1 |a Rynio, Jörn  |7 mzk2005304362  |4 pht  |9 101819 
700 1 |a Habartová, Hana  |7 xx0124279  |4 trl  |9 121782 
830 0 |a Jak na to (Vašut)  |9 70918 
901 |b 9788072369805  |f 1. české vydání  |o 20170606 
910 |a CRG001 
998 |a 002897945 
999 |d 217039 
993 |0 0  |1 231080243300  |4 0  |6 N_87479_000000000000000  |7 0  |9 348943  |b 0  |c 231080243300  |d 2017-08-08  |e 3  |f DOSP  |g N87479  |h 149.00  |i BETA  |j 127  |l DOSP  |m 1  |n 0  |r 2023-05-29  |s 2017-08-11  |t 5  |w 2017-10-15  |y KN  |z PR