|
|
|
|
LEADER |
01941nam a2200469 i 4500 |
001 |
214378 |
005 |
20171109225845.0 |
008 |
161219s2016 xr ||||||||||||||czecze d |
015 |
|
|
|a cnb002854944
|
020 |
|
|
|a 9788073904982
|q (vázáno) :
|c Kč 499.00
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)965748639
|
040 |
|
|
|a CRG001
|b cze
|e rda
|
041 |
1 |
|
|a cze
|h eng
|
072 |
|
7 |
|a 641
|x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 641.85
|2 MRF-sel
|
080 |
|
|
|a 663.918.5
|2 MRF-sel
|
080 |
|
|
|a 663.91
|2 MRF-sel
|
080 |
|
|
|a (083.12)
|2 MRF-sel
|
100 |
1 |
|
|a Tibballs, Kirsten
|7 xx0207963
|4 aut
|9 137079
|
240 |
1 |
0 |
|a Chocolate.
|l Česky
|
245 |
1 |
0 |
|a Čokoláda :
|b lahodné recepty a rady, jak připravit nejrůznější sušenky, dorty, cukrovinky a dezerty /
|c Kirsten Tibballs ; z anglického originálu Chocolate ... přeložila Vladimíra Fonfárová
|
264 |
|
1 |
|a Praha :
|b Dobrovský s.r.o.,
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 255 stran :
|b barevné ilustrace ;
|c 26 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
336 |
|
|
|a statický obraz
|b sti
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
490 |
1 |
|
|a Knihy Omega
|
500 |
|
|
|a Obsahuje rejstřík
|
650 |
0 |
7 |
|a moučníky
|7 ph115366
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a dezerty
|7 ph114308
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a dorty
|7 ph114352
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a čokoládové cukrovinky
|7 ph134737
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a čokoláda
|7 ph128187
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a kuchařské recepty
|7 fd132687
|2 czenas
|9 115089
|
700 |
1 |
|
|a Fonfárová, Vladimíra,
|d 1983-
|7 hka2013753067
|4 trl
|9 137080
|
830 |
|
0 |
|a Knihy Omega (Dobrovský)
|9 145850
|
901 |
|
|
|a 978-80-7390-498-2
|b 9788073904982
|f [1. vydání]
|g Chybné ISBN uvedeno v tiráži
|o 20161202
|
910 |
|
|
|a CRG001
|
998 |
|
|
|a 002854944
|
999 |
|
|
|d 214378
|
993 |
|
|
|0 0
|1 231080240042
|4 0
|6 IN_19961
|7 0
|9 344014
|b 0
|c 231080240042
|d 2016-12-19
|e 4
|f DOSP
|g IN-19961
|h 499.00
|i BETA
|j 127
|l DOSP
|m 2
|n 0
|r 2023-05-29
|s 2020-06-09
|t 5
|w 2017-10-15
|y KN
|z PR
|