|
|
|
|
LEADER |
01984nam a2200469 i 4500 |
001 |
214101 |
005 |
20171109225832.0 |
008 |
161123s2016 xr ||||||||||||||czecze d |
015 |
|
|
|a cnb002781003
|
020 |
|
|
|a 9788024931241
|q (brožováno) :
|c Kč 299.00
|
035 |
|
|
|a (OCoLC)962340183
|
040 |
|
|
|a CRG001
|b cze
|e rda
|
041 |
1 |
|
|a cze
|h eng
|
072 |
|
7 |
|a 641
|x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 663/664.098
|2 MRF-sel
|
080 |
|
|
|a 641.55
|2 MRF-sel
|
080 |
|
|
|a 613.2
|2 MRF-sel
|
080 |
|
|
|a (083.12)
|2 MRF-sel
|
080 |
|
|
|a (035)
|2 MRF-sel
|
100 |
1 |
|
|a Gulin, Dunja
|7 ola2016897807
|4 aut
|9 136267
|
240 |
1 |
0 |
|a Fermented foods for vitality & health.
|l Česky
|
245 |
1 |
0 |
|a Kvašené potraviny pro vitalitu a zdraví :
|b zlepšete své zažívání a nastartujte imunitu s vynikajícími recepty /
|c Dunja Gulinová ; fotografie Toby Scott ; z anglického originálu Fermented foods for vitality & health ... přeložila Jitka Rákosníková
|
250 |
|
|
|a Vydání první
|
264 |
|
1 |
|a Praha :
|b Ikar,
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 160 stran :
|b barevné ilustrace ;
|c 24 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
336 |
|
|
|a statický obraz
|b sti
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
500 |
|
|
|a Obsahuje rejstřík
|
650 |
0 |
7 |
|a fermentované potraviny
|7 ph861144
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a jídla
|7 ph114847
|2 czenas
|9 147129
|
650 |
0 |
7 |
|a zdravá výživa
|7 ph127589
|2 czenas
|9 147004
|
655 |
|
7 |
|a kuchařské recepty
|7 fd132687
|2 czenas
|9 115089
|
655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|2 czenas
|9 108964
|
700 |
1 |
|
|a Scott, Toby
|7 xx0206960
|4 pht
|9 136268
|
700 |
1 |
|
|a Rákosníková, Jitka
|7 pna2006337954
|4 trl
|9 100573
|
901 |
|
|
|b 9788024931241
|f 1. vydání
|o 20161017
|
910 |
|
|
|a CRG001
|
998 |
|
|
|a 002781003
|
999 |
|
|
|d 214101
|
993 |
|
|
|0 0
|1 231080239729
|4 0
|6 IN_19916
|7 0
|9 343448
|b 0
|c 231080239729
|d 2016-12-13
|e 13
|f DOSP
|g IN-19916
|h 299.00
|i OPA
|j 127
|l DOSP
|m 4
|n 0
|r 2023-05-29
|s 2023-05-09
|t 5
|w 2017-10-15
|y KN
|z PR
|