Rychlé recepty Low Carb /

Hlavní autor: Pfannebecker, Inga
Korporativní autor: Eising Studio
Další autoři: Habartová, Hana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Vašut, 2016
Vydání: České vydání první
Edice: Jak na to (Vašut)
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01871nam a2200481 i 4500
001 213198
005 20200218150029.0
008 160831s2016 xr ||||||||||||||czecze d
015 |a cnb002812353 
020 |a 9788072369966  |q (brožováno) :  |c Kč 149.00 
035 |a (OCoLC)956490121 
040 |a CRG001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.561  |2 MRF-sel 
080 |a 641.563  |2 MRF-sel 
080 |a (083.12)  |2 MRF-sel 
100 1 |a Pfannebecker, Inga  |7 ola2016921511  |4 aut  |9 133371 
240 1 0 |a Expresskochen Low Carb.  |l Česky 
245 1 0 |a Rychlé recepty Low Carb /  |c autorka: Inga Pfannebecker ; fotografie: Eising Studio - Food Photo & Video 
246 3 0 |a Low Carb 
250 |a České vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Vašut,  |c 2016 
300 |a 64 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 20 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Jak na to (Vašut) 
500 |a Překlad z němčiny Hana Habartová 
500 |a Obálkový podnázev: štíhlá linie raz dva 
500 |a Obsahuje rejstřík 
650 0 7 |a dietní jídla  |7 ph114317  |2 czenas 
650 0 7 |a nízkosacharidová dieta  |7 ph923476  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas  |9 115089 
700 1 |a Habartová, Hana  |7 xx0124279  |4 trl  |9 121782 
710 2 |a Eising Studio  |7 xx0242100  |9 159369 
830 0 |a Jak na to (Vašut)  |9 70918 
901 |b 9788072369966  |f 1. české vydání  |o 20160727 
910 |a CRG001 
998 |a 002812353 
999 |d 213198 
993 |0 0  |1 231080238409  |4 0  |6 N_85602_000000000000000  |7 0  |9 341657  |b 0  |c 231080238409  |d 2016-08-31  |e 9  |f DOSP  |g N85602  |h 149.00  |i BETA  |j 127  |l DOSP  |m 3  |n 0  |r 2023-05-29  |s 2020-07-14  |t 5  |w 2017-10-15  |y KN  |z PR