Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá /

Hlavní autor: Child, Julia, 1912-2004
Další autoři: Beck, Simone, 1904-1991, Kozák, Jan, 1970-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Brně : Jota, 2015
Vydání: Vydání první
Edice: Populárně naučná
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
231080235534 231080235534 IN-18834/2 (neuvedeno) Dostupné 10x