Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá /
Hlavní autor: | Child, Julia, 1912-2004 |
---|---|
Další autoři: | Beck, Simone, 1904-1991, Kozák, Jan, 1970- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
Jota,
2015
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Populárně naučná
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
231080235534 | 231080235534 | IN-18834/2 | (neuvedeno) | Dostupné | 10x |