|
|
|
|
LEADER |
01937nam a2200457 i 4500 |
001 |
209416 |
005 |
20180529125733.0 |
008 |
151007s2015 xr ||||||||||||||czecze d |
015 |
|
|
|a cnb002722738
|
020 |
|
|
|a 9788025714713
|q (vázáno) :
|c Kč 189.00
|
040 |
|
|
|a CRG001
|b cze
|e rda
|
041 |
1 |
|
|a cze
|h eng
|
043 |
|
|
|a e-fr---
|
072 |
|
7 |
|a 64
|x Domácí hospodářství
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 664.661
|2 MRF-sel
|
080 |
|
|
|a 664.6-051
|2 MRF-sel
|
080 |
|
|
|a 641.526.2
|2 MRF-sel
|
080 |
|
|
|a (44)
|2 MRF-sel
|
080 |
|
|
|a (083.12)
|2 MRF-sel
|
080 |
|
|
|a (092)
|2 MRF-sel
|
100 |
1 |
|
|9 103935
|a Mayle, Peter,
|d 1939-2018
|7 xx0004471
|4 aut
|
240 |
1 |
0 |
|a Confessions of a French baker.
|l Česky
|
245 |
1 |
0 |
|a Tajnosti francouzského pekaře :
|b návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba /
|c Peter Mayle a Gérard Auzet ; z anglického originálu Confessions of a French baker ... přeložil Jiří Sedláček ; ilustrace Kateřina Sechovcová
|
250 |
|
|
|a Vydání druhé, v nakladatelství Argo a v tomto překladu první
|
264 |
|
1 |
|a Praha :
|b Argo,
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 127 stran :
|b ilustrace ;
|c 21 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
650 |
0 |
4 |
|a chléb
|7 ph119184
|9 149825
|
650 |
0 |
7 |
|a pečení
|7 ph406960
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a pekaři
|7 ph381243
|z Francie
|2 czenas
|9 121800
|
655 |
|
7 |
|a kuchařské recepty
|7 fd132687
|2 czenas
|9 115089
|
655 |
|
7 |
|a biografie
|7 fd131909
|2 czenas
|9 101322
|
700 |
1 |
|
|a Auzet, Gérard
|7 xx0195995
|4 aut
|9 121798
|
700 |
1 |
|
|a Sedláček, Jiří
|7 jx20031130110
|4 trl
|9 121799
|
700 |
1 |
|
|a Sechovcová, Kateřina,
|d 1983-
|7 osa2013764109
|4 ill
|9 107592
|
910 |
|
|
|a CRG001
|
998 |
|
|
|a 002722738
|
999 |
|
|
|d 209416
|
993 |
|
|
|0 0
|1 231080233499
|4 0
|6 N_83459_000000000000000
|7 0
|9 334892
|b 0
|c 231080233499
|d 2015-10-07
|e 13
|f DOSP
|g N83459
|h 189.00
|i Kosmas Praha
|j 127
|l DOSP
|m 2
|n 0
|r 2023-05-29
|s 2022-01-18
|t 5
|w 2017-10-15
|y KN
|z PR
|