Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce /

Hlavní autor: Rozmarová, Olga Růžena
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Dauphin, 2013
Edice: Sporáček
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01653nam a2200349 4500
001 203385
005 20171109225034.0
008 140410s2013 xr ||||||||||||||czecze d
015 |a cnb002534757 
020 |a 9788072724581 :  |c 368.00 Kč 
035 |a (OCoLC)867822692 
040 |a CRG001  |b cze 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.55:637.55  |2 MRF-sel 
080 |a (083.12)  |2 MRF-sel 
100 1 |a Rozmarová, Olga Růžena  |7 jk01102934  |4 aut  |9 109769 
245 1 0 |a Staročeská myslivecká kuchyně :  |b sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce /  |c sestavila, upravila a ženám našich lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [podle původního vydání z roku 1911 ... předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Ballík] 
246 1 4 |a Myslivecká kuchyně staročeská 
260 |a Praha :  |b Dauphin,  |c 2013 
300 |a 381 s. :  |b il. ; 
490 1 |a Sporáček ;  |v 6 
500 |a Obsahuje rejstřík 
650 0 4 |a jídla ze zvěřiny  |9 85177 
650 0 4 |a rybí jídla  |7 ph116095 
655 4 |a kuchařské recepty  |9 69195 
830 0 |a Sporáček  |9 81637 
901 |a 978-80-7272-458-1  |b 9780201379624  |f [1. vyd.]  |g Chybné ISBN uvedeno na rubu titulního listu a v tiráži  |o 20131220 
910 |a CRG001 
940 0 |a cookery (game)  |2 eczenas 
940 0 |a cookery (fish)  |2 eczenas 
999 |d 203385 
993 |0 0  |1 231080227358  |4 0  |6 IN_18429  |7 0  |9 325383  |b 0  |c 231080227358  |d 2014-04-10  |e 6  |f DOSP  |g IN-18429  |h 368.00  |i OPA  |j 127  |l DOSP  |n 0  |r 2023-05-29  |s 2020-09-01  |t 5  |w 2017-10-15  |y KN  |z PR