Encyklopedický slovník gastronomie. [1], A-K /

Hlavní autor: Černý, Jiří, 1939-
Další autoři: Mastná, Marta, Štěpánková, Jana, 1934-2018, Černá, Marie, 1931-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: [Úvaly]: Ratio, c2002
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
231080177127 231080177127 I-12148/1 (neuvedeno) Dostupné