Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů /
Autor: Doležalová, Alena, 1958-
Vydáno: (2016)
Nejlepší zabijačkové speciality /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Hlinovský, Alexander, 1968- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Slovart,
2014
|
Vydání: | 1. české vyd. / |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů /
Autor: Doležalová, Alena, 1958-
Vydáno: (2016) -
Domácí řeznická kuchařka /
Autor: Dušátko, Josef
Vydáno: (2016) -
Uzeninové delikatesy : jak připravovat, podávat a vychutnávat si uzeniny /
Autor: Ballard, Miranda
Vydáno: (2018) -
Klobásy, párky a salámy : obrazový průvodce s recepty z celého světa /
Autor: Fletcher, Nichola, 1951-
Vydáno: (2013) -
Hovory s řezníkem : kuchařka pro dceru z masa a kostí /
Autor: Zatloukalová, Jana Florentýna, 1975-
Vydáno: (2012)